21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Su kesintisi uyarısı

18 Ekim 2015 Pazar

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü`ne bağlı Bahabey Arıtma Tesisi 2500’lük içmesuyu depo çıkış hattında bakım ve onarım çalışması yapılacağından 20 Ekim Salı günü 06.00 saatinden itibaren 24 saat süreyle şehrin bazı bölgelerinde su kesintisine gidilecek.

Belediyemiz Basın Birimi`nden yapılan açıklamada Bahabey Arıtma Tesisi 2500’lük içmesuyu depo çıkış hattında bakım ve onarım çalışması yapılacağından vatandaşları mağdur etmeden kesinti yapmaya özen gösterdikleri belirtildi. Yapılan açıklamada, “İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde bu yenileme ve onarım çalışmalarını zaruri olarak yapıyoruz. Bu çalışmalar hemşerilerimizin sağlıklı su tüketmesi ve uzun süreli su mağduriyeti yaşamaması açısından çok önemli. Bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 20 Ekim Salı günü Gazi Caddesi, İnönü Caddesi ve sokakları, Fatih Caddesi, Hamit Kaplan Caddesi ve Bayındır sokaklar, Ilıca Caddesi, Stat Caddesi ve sokaklar, Albayrak Caddesi ve sokaklar, Üçtutlar Cadde ve sokaklar, Osmancık Caddesi (Ulucami ile Çevre yoluarası), Kahramançavuş Caddesi ve sokaklar, Akpınar Caddesi ve sokaklar, Varinli Caddesi, Mavral ve Çatalhavuz sokaklar, Bahabey Caddesi (Gazi Caddesi – Cengiz Topel Caddesi arası), Kıbrıs Caddesi ve Esnafevler Sokaklar, Cengiz Topel Caddesi, Milönü Caddesi ve Sokaklar, Uğur Mumcu Caddesi ve çevresi, Kubbeli Caddesi ve sokaklar, Nurettinbey – Harmanlar Caddesi ve Sokaklar, Emek Caddesi ve çevresi, Hamit Duran Caddesi ve Meram Sokaklar, Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve sokaklar, Ekin Caddesi ve sokaklar, Küçük Abdullah Caddesi ve sokaklar, Eti Caddesi ve sokaklar, Cemilbey Caddesi (Cengiz Topel ile Ata Caddesi arası), Yenidoğan Caddesi ve sokaklar, Ata Caddesi (Cemilbey Caddesi ile Ekin Caddesi arası) su kesintisine gidilecek. Belirtilen bölgelerde ikamet eden hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamamaları için su kesintisinin yapılacağı gün gerekli tedbirleri almalıdırlar.”; denildi.