30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

SU FATURALARI AYLIK ÖDENECEK

13 Aralık 2012 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 2 ayda bir yapılan su faturalandırılmasının bundan sonra aylık olarak yapılacağını açıkladı.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Muzaffer Külcü, su faturalarını da doğalgaz ve elektrikte olduğu gibi aylık periyodlar halinde abonelere ulaştırmayı planladıklarını kaydetti.

Aylık faturalandırmanın tüketici ve Belediye açısından getireceği faydaların değerlendirildiğini anlatan Başkan Külcü, fizibilite çalışmalarının sonucunu ilerleyen günlerde kamuoyuna duyuracaklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret eden Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, su faturalarının emeklilerin maaş aldığı tarihlere denk gelecek şekilde her ayın 20`si ile 30`u arasında tahsil edilmesini istedi. Başkan Külcü de talimat vererek konuyla ilgili bir araştırma yapılmasını istedi.