Sporcumuz Uğurcan Dursun’a ITTF’den Büyük Övgü

15 Ağustos 2019 Perşembe

ITTF Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından 13-18 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan Panagürişte’de düzenlenen ITTF World Tour Para Ödüllü ve Olimpiyatlar için Dünya Sıralaması veren, Dünyanın en iyi masa tenisi sporcularının yarıştığı turnuvada Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu ITTF, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz sporcusu Uğurcan’ın müsabaka videosunu Resmî Facebook hesabından Risingstar(Yenidoğan Yıldız) Uğurcan başlığı ile vererek sporcumuzdan övgüyle bahsetti.

ITTF Uğurcan’ın videosunu resmî Facebook hesabında “Presenting to you 13 year old Uğurcan Dursun at the ITTF World Tour 2019 Bulgaria Open (Sizlere 13 Yaşındaki Uğurcan’ı taktim ediyoruz)” ifadeleri ile paylaştı.

What were you doing at that age ( O yaşta orada neler yapıyor) diyerek sporcumuzdan övgüyle bahsetti. Küçük yaştaki sporcumuzun gelecekte güzel ve büyük sportif başarılara imza atacağının ITTF tarafından da fark edilmesi bizleri çok mutlu etti. Çorum Belediyesi olarak ilimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek başarılı sporcular ve alt yapıdan yeni Uğurcanlar çalıştırmaya devam…

Çorum Belediyesi “Önce Ahlak, Sonra Spor”.

Foto Galeri

Sporcumuz Uğurcan Dursun’a ITTF’den Büyük Övgü Sporcumuz Uğurcan Dursun’a ITTF’den Büyük Övgü Sporcumuz Uğurcan Dursun’a ITTF’den Büyük Övgü