31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

SPOR KOMPLEKSİ İHALEYE ÇIKIYOR

11 Eylül 2012 Salı

Belediyemiz, Çorum`un ve Çorumluların özlemini duyduğu spor kompleksini ihaleye çıkarıyor.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel yağlı ve karakucak güreşlerinin açılışında yaptığı konuşmada bu hafta içerisinde spor kompleksinin ihalesine çıkacaklarını vurgulayan Başkan Külcü, “Şehir merkezinde kullandığımız stadyumumuzu şehrin dışına taşıyoruz.

Aynı şekilde stadyumun yanında yer alan spor salonumuzu da stadyumumuzun yanında yeniden inşa edeceğiz. Bunun yanında sporcuların barınması, konaklaması için önemsediğimiz bir tesisimiz var. 150 yataklı sporcu eğitim merkezi de orada inşa edilecek.”; dedi.

Spor Kompleksi projesinin detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydeden Başkan Külcü, sporcuların fiziki ortamlarının geliştiğinde sporcuların da başarılarının artacağına inandığını belirtti.