Sözümüzü tuttuk, hedeflerimizi aştık

3 Ağustos 2013 Cumartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Park Bahçeler Müdürlüğü Koordinatörü Zübeyir Tuncel, teknik personelin de katıldığı iftar yemeğine katılım hayli yoğun oldu. İftar yemeği sonrası personele yönelik konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçen yıl olduğu gibi yine tüm müdürlük personelinin bir araya gelerek iftar yaptığını, bu tür faaliyetlerin personel arasındaki kaynaşmayı artırdığını kaydetti.

“Bizim inancımıza göre, inanmadığın ve yapmadığın şeyleri konuşmak başkalarına tavsiye etmek günahtır haramdır” diyen Başkan Külcü, siyasette yola çıkarken ne aldanan ne de aldatan olacağız dediğini, bu zamana kadar da siyasette ne söylediyse onu yaptığını belirtti. Başkan Külcü, “Ne söylüyorsak onu yapacağız, yapamayacağız şeyleri de söyleyip kimseyi kandırmayacağız aldatmayacağız, dedik. Ağzımızdan çıkan her sözün arkasında olduk. Şimdiye kadar söyleyip de yapamadığımız hiçbir şey yok. Hiçbir zaman para bulamadık, adam bulamadık, planlayamadık gibi mazeretlerin arkasına sığınmadan hizmetlerimizi, icraatlarımız bir bir yapıyoruz. Yirmi iki müdürlüğümüzün içerisindeki müdür arkadaşımızdan mühendis, mimar arkadaşımızdan tutun onları arazide hayata geçiren adeta bizim gözümüz kulağımız mesabesindeki siz değerli kardeşlerimizle birlikte bu işleri yapıyoruz.” dedi.

Son dört yılda yapılan çalışmaların önceki dönemlerle kıyaslanamayacak kadar büyük olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 2009 seçim döneminde verilen sözlerin kat kat üstünde çalışmalar yaptıklarını belirtti. Külcü, “Her mahallemize büyük bir park yaptık. Mimar Sinan Mahallesi’nde ikincisini yapıyoruz. Karakeçili Mahallesi’nde Kültür Sitesi’nin yerini ihale ettik. Valilik önünü park haline getiriyoruz. Kültür Sitesi yıllardır tartışılıyordu, konuşuluyordu. Allah, o garabet yapıyı yıkmayı da bizlere nasip etti. Çorum’u o hilkat garibesi binadan hep beraber kurtardık. İnşallah onun yerine muhteşem bir park yapacağız.” dedi.

Tüm Belediye personelinin olduğu gibi Park Bahçeler Müdürlüğü personelinin de üstün gayretleri ve samimi çabaları için teşekkür eden Başkan Külcü, “Aynı samimiyeti ve gayreti bundan sonra da göstermenizi sizlerden bekliyorum. Biz, dün yaptıklarımızdan daha iyisini yarın da hep beraber yapabileceğimizi bütün Çorum’a göstereceğiz.” dedi.