Sosyal ve kültürel etkinliklerimizde çözüm ortaklarımız STK’lar olacak

10 Nisan 2014 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye tebrik ziyaretleri devam ediyor. Başkan Külcü`yü ziyaret edenler arasında Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi de yer aldı. Başkan Külcü`yü ziyaretlerinde konuşan dernek başkanı Kürşat Abid Ahıshalı seçimlerin tamamlanması ile birlikte artık projelerin uygulanmasına başlanacağını belirterek 2009 yılından beri yapılan çalışmaların daha da artarak devam edeceğine inandıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün yeni dönemle ilgili plan ve projelerinizin olduğunu bildiklerini ifade eden Ahıshalı, “Yeni döneminizde yapacağınız hizmetlerin şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada daha önceki dönemlerinde de sivil toplum kuruluşları ile güzel işler yapmaya, projeler üretmeye gayret ettiklerini vurguladı. Yeni dönemde de çok çeşitli sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmalar yapmaya gayret edeceklerinin altını çizen Külcü, “Geçen dönemimizde ortaya koyduğumuz farklı bir yapımız var. Sosyal ve kültürel belediyecilik alanında önceki dönemlerin hiçbirisi ile mukayese edilmeyecek farklı bir hizmet ve anlayış ortaya koyduk. Engellilerimiz, yaşlılarımız, kadınlarımız, çocuklarımız için özel projeler ürettik ve uyguladık. İnşallah bu dönemimizde de sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz mümkün olduğu kadar çok olacak. Bu faaliyetlerimizde çözüm ortaklarımız sivil toplum örgütlerimiz olacak, sizler olacaksınız.”; dedi.