''Sorumluluk'' yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

4 Nisan 2016 Pazartesi

Belediyemiz bünyesinde düzenlenen “sorumluluk”; konulu sunu yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini düzenlenen törenle aldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize edilen yarışmanın ödül töreni Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildi. İl geneli ortaokullardan 36 eserin katıldığı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Belediye Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu verdi.

Dereceye girenlere ödül olarak dizüstü bilgisayar, tablet ve bisiklet hediye edildi. Ödül alan öğrenciler ve okulları:

1. Danişment Gazi İmam Hatip Ortaokulu`ndan Elif Ünal

2. Mustafa Kemal Orta Okulu`ndan Ahsen Altaş