Son Nefes Kerbela, izleyenleri mest etti

6 Kasım 2014 Perşembe

Belediyemiz, İslam alemini mateme boğan Kerbela hadisesisin yıl dönümünde “Son Nefes Kerbela” adlı program düzenledi.

İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Ubeydullah Sezikli ile birlikte sahne alan Çorum Belediyesi THM Koro şefi Kazım Mercan`ın duvaz ve deyişleri, İran Sanat Akademisi Tarihi Başkanı KavehKhurabe`nin de ezgileriyle renk kattığı programda duygulu anlar da yaşandı.

Programa boyunca okunan ilahi, deyiş, mersiye ve duvazları büyük bir dikkatle dinleyen salondaki çok sayıda izleyici, böyle bir programın düzenlenmiş olması nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ile birlikte İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercanda katıldı.