SON KALEMİZ OLAN AİLEYE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ

26 Mart 2012 Pazartesi

Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen Çift Yastıkta Bir Ömür Projesi`ne katılanlar için düzenlenen belge töreninde konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, bu projeyi önemsemelerinin nedeninin son yıllarda görülen boşanma vakaları olduğunu söyledi. Aile kurumuna sahip çıkmak zorunda olduklarının altını çizen Hatice Külcü, “Son kalemiz olan aileye sahip çıkmak zorundayız.

Bu proje, evliliklerinde en az 25 yılını doldurmuş olan genç çiftlerimize ışık olacaktır.”; dedi. Genç çiftlere yönelik nasihatlerde de bulunan Hatice Külcü, “Lütfen kendi anne ve babalarınızın tecrübelerinden de istifade edin. Onların öğütlerini de dinleyin.”; dedi.