Son Gün 31 Mayıs

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Belediyemiz, 2012 yılı ilk yarısı için Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu olan vatandaşlara uyarıda bulundu.

Belediye Başkan Vekili Nurettin Karakaya, vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için vergilerini zamanında ödemeleri gerektiğini belirtti.
Karakaya, 2012 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatarak, “Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünce tahsil edilmekte olan 2012 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödeme tarihi 31 Mayıs 2012 Perşembe günü mesai bitimine kadar devam edecek. Bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip vatandaşların emlak vergisini, iş yeri olan vatandaşların ise çevre temizlik vergisinin birinci taksitini zamanında yatırmaları, vadesinde yatırılmayan vergiler için günlük gecikme cezası uygulanacaktır” dedi.