Son Gün 31 Mayıs

28 Mayıs 2013 Salı

Belediyemiz, 2013 yılı ilk yarısı için Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu olan vatandaşlara uyarıda bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya, vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için vergilerini zamanında ödemeleri gerektiğini belirtti.
Karakaya, 2013 yılı Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi 1. taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatarak, “Belediyemiz Mali Hizmetleri Müdürlüğü tarafından tahsil edilmekte olan 2013 yılı Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödeme tarihi 31 Mayıs 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. Bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip vatandaşların emlak vergisini, iş yeri olan vatandaşların ise çevre temizlik vergisinin birinci taksitini zamanında yatırmaları, vadesinde yatırılmayan vergiler için günlük gecikme zammı uygulanacaktır” dedi.

Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya, Çorum Belediyesi`nin e belediyecilik hizmetleri kapsamında http://ebelediye.corum.bel.tr linkine tıklayarak Belediye`ye olan her türlü borcun internet üzerinden yapılabileceğini ve 333 0 333 numaralı telefon hattı ile de kredi kartı kullanılarak ödeyebileceklerini hatırlattı.