23°C parçalı az bulutlu

23°C parçalı az bulutlu

SİZLER BİZE BU MİLLETİN EMANETLERİSİNİZ

22 Mart 2011 Salı

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Oruç, beraberinde Huzurevi Müdürü İsmail Yılmaz, Huzurevi sakinlerinden Hüseyin Yeldıran ve Kadir Atıcı ile birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Yaşlılar haftası nedeniyle dün gerçekleşen ziyarette konuşan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Oruç, Atıl Uzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi`nin onarılmasında Çorum Belediyesinin büyük katkısının bulunduğunu belirterek Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Atıl Uzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi etrafı çevre düzenlemesinin Belediye tarafından yapıldığını ifade eden Mustafa Oruç, ” Huzurevimiz Başkanımız Muzaffer Külcü sayesinde Çiçek bahçesine döndü. Yine yaşlılarımıza yönelik gezi, eğlence ve sosyal etkinlikler organizasyonlarında Çorum Belediyesi bize her türlü katkıyı sağlamaktadır”; dedi.

Misafirleriyle yakından ilgilenen ve onlarla sıcak diyaloglar kuran Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`de yaptığı konuşmada yaşlılara sadece yaşlılar haftasında değil, her zaman sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Yaşlıların bu milletin kendilerine emanetleri olduğuna dikkat çeken Muzaffer Külcü, “Sizler yarınlarımızın teminatlarısınız. Evlatlarımızı onlardan aldıklarımızı ilimle, irfanla yetiştireceğiz. Biz onun bilincinde ve onun sorumluluğunda olan insanlarız. Sizlere ne hizmet yapsak yinede yetersiz olduğunu biliyoruz. İmkanlarımız neye müsaade ederse onu da azami şekilde sizlerin hizmetine suna bilme gayreti içerisindeyiz”; dedi.

Külcü, Çorum`a hayır sever bir iş adamının ve Çorum belediyesinin katkılarıyla yeni bir huzurevi kazandırdıklarını bildirerek, Yapılan işbirliği ile ortaya güzel bir eser çıktığını Huzuevi sakinlerinin yakında daha rahat ve ferah mekanda yaşama imkanı bulacağını da sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye kendilerine verdiği desteklerden dolayı Huzurevi sakinleri adına Hüseyin Yeldıran tarafından bir buket çiçek takdim edildi.