Siyaset güçlü oldukça, toplum da güçlü oluyor

5 Nisan 2014 Cumartesi

AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü\’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Külcü`nün yeniden Belediye Başkanı olarak seçilmesi nedeniyle yaptığı kutlama ziyaretinde konuşan Cahit Bağcı, Külcü`ye yeni dönemde hayırlı hizmetler temennisinde bulundu. Yeni seçilen meclis üyeleriyle birlikte Çorum için güzel işlere imza atılacağına inandığını vurgulayan Bağcı, “Çorum\’un gelişmesi için milletvekilleri olarak bizler Ankara`da sizlere destek olacağız. El birliği ile Çorum`u daha güzel hale getireceğiz.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sistem olarak Ankara ile çok yakın çalışması gereken bir müesseseyiz. Birçok işimizin onayı, finansmanı Ankara ile alakalı oluyor. Bu süreçler için verdiğiniz desteklere teşekkür ediyorum.”; dedi. Siyaset kurumunun güçlü olmasının toplumu da güçlü kılacağını dile getiren Külcü, “Sizlerin de Ankara`da bizleri en iyi şekilde temsil etmeniz ve toplumun sesi olmanız hususunda bizler de Çorum`da AK Parti\’nin temsilcileri olarak elimizden gelen desteği bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Birlikte şehrimize, ülkemize güzel hizmetler yapacağız. Yeni dönemin şehrimize, partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum\” dedi.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan da hazır bulundu.