Sırrı Er’den Şiir Dinletisi

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Belediyemiz Kitap ve Kültür Günleri kapsamında Çorum`a gelen Şair Sırrı Er, okuduğu şiirlerle Çorumlu şiir ve sanat tutkunlarını Hürriyet Parkı`nda bir araya getirdi.

Hürriyet Parkı`nda düzenlenen şiir dinletisini AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan, Ak Parti il ve merkez ilçe yöneticileri ile çok sayıda şiir sever katıldı.

TRT İstanbul Radyosu spiker ve sunucularından Şair Sırrı Er, Aşık Veysel`den, Mevlana`dan, Yunus Emre`den olmak üzere birbirinden güzel şiirlerini buğulu sesiyle seslendirerek, dinleyicilere şiir dolu bir gece yaşattı.

Gece sonunda AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Şair Sırrı Er`e günün anısına çiçek takdim etti.