21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

SIRA GECESİ’NE YOĞUN İLGİ

1 Şubat 2012 Çarşamba

Belediyemiz tarafından Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen Urfa Sıra Gecesine halkın yoğun ilgisi damgasını vurdu.

İki gün devam eden Kazım Çiriş Saz Grubu’nun hazırladığı sıra gecesi türkü şölenine dönüştü.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Nemrut`un kızı türküsüne eşlik etti. Külcü, salondan büyük alkış aldı. Urfa Sıra Gecesinde vatandaşların yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ekip, söylediği birbirinden güzel türkülerle geceye renk kattı. Konseri izlemeye gelen yüzlerce seyirci de türkülere eşlik etti.

Geceye TBMM İdare Amiri AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya, Zeki Gül, Turhan Candan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, bazı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldı.

Gecede, çiğ köfte ve ayran ikram edilirken, zaman zaman söylenen yöresel türkülere vatandaşlar da eşlik etti.