Sinop Milletvekili Ersoy'dan Külcü'ye ziyaret

17 Haziran 2014 Salı

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü yeniden belediye başkanı olarak seçilmesi nedeniyle kutlayan Mehmet Ersoy, yeni dönemde de başarılarının devamını diledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlere güvenen ve bir kez daha millete hizmet etme imkanı veren hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. ” dedi.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy`un Başkan Külcü`yü ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de hazır bulundu.