SİNAN YILMAZ, ÇOCUKLARI COŞTURDU

19 Haziran 2012 Salı

Belediyemiz tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni’nde sahne alan ünlü sanatçı Sinan Yılmaz, seslendirdiği şarkılarla sünnet çocuklarını coşturdu.

Hürriyet Parkı`nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen şölende Karadeniz yörene ait “Kolbastı”; türküsü ile gönüllerde taht kuran ünlü türkücü Sinan Yılmaz sahne aldı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Sinan Yılmaz, seslendirdiği parçalarla Çorumlulara unutulmaz bir gün yaşattı. Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, ünlü sanatçı Sinan Yılmaz`a çiçek takdim etti.