32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Sıklık Tabiat Parkı tamamen kapatıldı

3 Ağustos 2021 Salı

Ülke genelinde başlayan orman yangınlarına karşı tedbir amaçlı Sıklık Tabiat Parkına girişler tamamen yasaklandı. Bahabey Çamlığı Mesire alanı ve Çomar Barajı Bölgelerinde piknik yapan vatandaşlar semaver ve mangal yakamayacak.

Çorum Valiliği tarafından Orman Yangınlarının Önlenmesi Amacıyla Ormanlık Alanlara Girişlerin Yasaklanması Hakkında Alınan Karar Gereğince ayrıca Çorum il sınırları içerisinde bulunan tüm ormanlık alanlara yetkililer dışında girilmesinin yasak olduğu duyuruldu.

Foto Galeri

Sıklık Tabiat Parkı tamamen kapatıldı Sıklık Tabiat Parkı tamamen kapatıldı Sıklık Tabiat Parkı tamamen kapatıldı