Sığındığımız yegane liman milletimizin sinesidir

9 Aralık 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İstanbul’da yapılan aday tanıtımı sonrası Çorum’a gelişinde sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı. Çok sayıda vatandaş tarafından Organize Sanayi kavşağında karşılanan Başkan Külcü, şehre yüzlerce araç tarafından oluşturulan konvoy eşliğinde girdi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Arife Betül Gülgün, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı teşekkür konuşmasında Başkan Külcü, “Allah’a hamd ediyorum ki; bizlere doğup büyüdüğümüz, ekmeğini yiyip suyunu içtiğimiz bu şehre hizmet etmeyi nasip etti” dedi.

Geride belediyecilik açısından dolu dolu yaşanmış bir 5 yıl bıraktıklarını ifade eden Başkan Külcü, kendilerine inananları, güvenenleri mahcup etmediklerini dile getirdi. Başkan Külcü, “Bizim inandığımız, dayandığımız, sığındığımız, yegâne liman milletimizin sinesidir. Bu güzel gün hatırına Allah’tan dileğim; bize hep bu sevgiyle, bu ilgiyle, bu muhabbet bağıyla siyaset yapmayı nasip etmesidir” dedi.

Yaklaşık bir aydır devam eden aday adaylığı sürecinde diğer partilerin müracaat dahi bulamazken AK Parti’ye çok sayıda talep olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Bu süreci sorunsuz şekilde, birliğimize beraberliğimize halel getirmeden tamamlayan Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve Merkez İlçe Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Aynı şekilde, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmasına fırsat vermeyen aday adayı kardeşlerime de şahsım ve partimiz adına çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çorum Belediyesi’nin 5 yıldır olduğu gibi bundan sonra da kardeşliğin adresi olmaya, millete hizmetin kapısı olmaya devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,  “Bu ana kadar gerek şahsıma gerek arkadaşlarıma kim ne dediyse ne yaptıysa, ne yazdıysa kendime düşen kısmıyla ilgili olarak hiç kimseyi ayırt etmeksizin herkese hakkım helal ediyorum. Bir Belediye Başkanı olarak, Şehr-ül Emin olarak, bir kardeşlik binası inşa edeceksek bunun harcı en başta ben olmalıyım diye düşünüyorum.  Kim nasıl isterse öyle anlasın. Ama ben an itibariyle herkese hakkımı helal ediyorum” dedi.

“Bugün, Çorum için önemli bir gündür. Bugün Çorum kazanmıştır. Bugün kazanan sizler oldunuz. Çünkü dualarınızla, desteklerinizle siz istikrara sahip çıktınız” diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 4 ay boyunca bir yandan seçim çalışması yürütürken, bir yandan da asla seçim rehavetine girmeden belediye hizmetlerini yürüteceklerini söyledi. Külcü, “Bu süreçte yanımızda olan ve Çorum kazansın diye çaba gösteren Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Merkez İlçe Başkanımıza, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanımıza ve değerli yönetim üyelerine, 5 yıldır kader ortaklığı yaptığımız, adeta bana can yoldaşı olan Meclis üyesi kardeşlerime, beraber çalıştığım işçisi, memuru, müdürü tüm mesai arkadaşlarıma, eşime, evlatlarıma ve sevgili anneciğime çok teşekkür ediyorum. Onlar dar günlerin, sıkıntılı anlarımın sırdaşlarıdır. Yani yok zamanların varlarıdır, onlar” dedi.

[album_tumu]302[/album_tumu]