21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

SİBEL ERASLAN’DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

7 Aralık 2011 Çarşamba

Araştırmacı ve Yazar Sibel Eraslan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Belediyemiz tarafından Devlet Tiyatro Salonu`nda düzenlenen Osmanlı Sarayındaki Kadın Sultanların Anlatılmayan Tarihleri konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Sibel Eraslan, Belediye Başkan Muzaffer Külcü`yü ziyaretinde Çorum`u çok gelişmiş ve modern bir kent olarak gördüğünü söyledi. Eraslan, Çorum Belediyesi`nin sosyal ve kültürel faaliyetlerinden haberdar olduğunu, Çorum Belediyesi`nin bu anlamda diğer belediyelere örnek olabilecek faaliyetlerde bulunduğunu söyleyen Eraslan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü de bu çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Sibel Eraslan`ı Çorum`da görmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti. Külcü, ziyaretin anısına Sibel Eraslan`a cam vazo hediye etti. Ziyarette Başkan Külcü`nün eşi Hatice Külcü, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü H. Nuran Hakyemez ve Aile Eğitim Merkezi Müdürü Betül Özüyağlı da hazır bulundu.