Seyyar tuvaletler hizmete girdi

22 Temmuz 2013 Pazartesi

Belediyemiz tarafından Ulucami tuvaletlerinde başlatılan yenileme çalışmaları nedeniyle kapatılan tuvaletlerine yerine 2 adet konteynır tuvalet kondu.

Konteynırları inceleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ulucami tuvaletlerinin yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından cami cemaatinin pırıl pırıl abdesthane ve tuvaletlere kavuşacağını belirtti.

Her bir konteynırda 7 tuvalet, 2 pisuvar, 3 lavabo yer aldığını ifade eden Başkan Külcü, toplamda 14 tuvalet, 4 pisuvar ve 6 lavabonun yer aldığı tuvaletlerin Yazma Eserler Kütüphanesi’nin arka tarafına yerleştirildiğini belirtti.