Sevgi Evlerindeki öğrenciler, Engelli Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti

24 Eylül 2014 Çarşamba

Sevgi Evlerindeki gençlerÇorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi`nde kurs gören öğrencileri ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sevgi Evlerinde kalan gençler Çorum Belediyesi`nin sosyal belediyecilik alanında örnek projeleri arasında yer alan Engelli Eğitim Merkezi`ndeki eğitim gören engelli kursiyerlerle doyasıya eğlendi. El sanatları öğreticisi Betül Durmuş ve müzik öğreticisi Nihat İnanç’la birlikte ziyaret eden 16 genç, Engelli Eğitim Merkezi’nde bir de mini konser verdi.Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen gençler, kaynaşma konseri adını verdikleri müzik ziyafetinden memnun kaldı.