SESLERLE ANADOLU PROGRAMI PAZAR GÜNÜ

1 Haziran 2012 Cuma

Belediyemiz, kültür etkinlikleri kapsamında “Seslerle Anadolu”; programı düzenliyor. Anadolu türkülerinin çok sesli müzikle sahneye taşındığı, orkestra ve danslar eşliğinde sahnelenecek olan Seslerle Anadolu, ülkemizin farklı yörelerine ait türkülerden oluşan geniş bir repertuara sahip müzikli bir oyun olma özelliği taşıyor.

Devlet Tiyatro Salonu`nda 3 Haziran 2012 Pazar günü saat 20.30`da sahnelenecek olan oyun Karadeniz türkülerinden Ege zeybeğine, İstanbul şarkılarından Mevlana’ya, Karagöz Hacivat’tan Köroğlu´na uzanan geniş bir yelpazeyi barındırıyor.