25°C parçalı az bulutlu

25°C parçalı az bulutlu

ŞEREF KAYA, BAŞKAN KÜLCÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

25 Mart 2011 Cuma

Ak Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Şeref Kaya, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Görüşmede Ak Parti`ninAK Parti`nin Bahabey`e açılan kapısı olacağını yineleyen Şerefe Kaya, “Çorum`un kaynaşması adına elimden gelen herşeyi yapacağım. Çorum`un sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışacağım. Çorum halkının sorunlarını yakından biliyorum.”; diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Şeref Kaya`ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.