Sende katıl sokaklar ısınsın

12 Ocak 2016 Salı

Belediyemiz, örnek bir uygulama daha başlattı. Hürriyet Parkı yanında kurulan stant ile hayırsever vatandaşlar ihtiyaç sahibi eşyalarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarla paylaşacak. “İhtiyacın olmayanı paylaş, ihtiyacın olanı al” sloganı ile hayırseverler tarafından standa konan giysi ve eşyalar ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, soğuk havanın iyice hissedildiği bu günlerde hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturan örnek bir uygulamayı başlattıklarını söyledi. Evlerinde ihtiyaç fazlası elbiselerin Belediye tarafından oluşturulan standa asılarak, yine ihtiyaç sahiplerinin buradan alması için yaptıkları çalışmayla pek çok kişinin ihtiyacının giderildiğine dikkat çeken Başkan Külcü, “Paylaşmanın bizim dinimizde ve kültürümüzde çok büyük bir önemi vardır. Cami bahçelerinde bulunan sadaka taşları bunun en büyük örneğidir. Biz de bu paylaşım kültürünü yaşatmak için sosyal belediyeciğin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bunun bir yansıması olarak Saat Kulesi yanına “İyilik her zaman her yerdedir”; anlayışıyla bir stant kurduk. İyiliği yaymak için hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.