Semt pazarları bugün açılıyor

19 Haziran 2020 Cuma

İçişleri Bakanlığı tarafından illere gönderilen genelgeyle LGS sınavının yapılacağı 20 Haziran Cumartesi günü 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Bu nedenle Cumartesi günü kurulan semt pazarları bugün kurulacak.

Çorum halkının mağduriyet yaşamaması için 20 Haziran Cumartesi günü Buharaevler, Mimar Sinan ve Bahçelievler Mahallelerinde kurulacak olan semt pazarlarının 19 Haziran Cuma günü açılacağını ifade eden Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim  Aşgın, “Pandemi sürecinde İl Hıfzıssıhha Kurulunca semt pazarlarının 3 ayrı noktada haftada 3 gün pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri açılması kararlaştırılmıştı. LGS ve YKS sınavlarının yapılacağı günlerde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı için cumartesi günü Buharaevler, Mimar Sinan ve Bahçelievler Mahallelerinde açılacak olan semt pazarlarımız yarın kurulacak.” dedi.

Başkan Aşgın, 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren ise yeni döneme geçileceğini ve 5 Pazar kurulacağını vurgulayarak “Pazartesi gününden itibaren pazartesi, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri semt pazarlarımız kurulacak. Pandemi öncesinde olduğu gibi bu beş Pazar kendi gününde ve kendi yerinde kurulacak.” diye konuştu.

Foto Galeri

Semt pazarları bugün açılıyor Semt pazarları bugün açılıyor Semt pazarları bugün açılıyor Semt pazarları bugün açılıyor Semt pazarları bugün açılıyor