Semt Parkları ışıl ışıl

6 Eylül 2013 Cuma

Belediyemiz, Çorum`daki semt parklarında aydınlatma çalışması yapıyor.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, şehrin değişik bölgelerinde yer alan toplam 89 semt parkını aydınlatıyor. Parkların akşam saatlerinde de yaşam alanları olarak kullanılması amacıyla başlatılan çalışmalarla parklar ışıl ışıl olacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yaptığı açıklamada, aşırı sıcaklardan, stresten uzaklaşmak isteyenlerin sıklıkla uğrak yerlerinden olan semt parklarının artık geceleri de kullanılabilmesi amacıyla ışıklandırmalarını yaptıklarını söyledi. Bundan sonra, parklardan sadece gündüz değil, akşam saatlerinde de vatandaşların faydalanabileceklerini dile getiren Başkan Külcü, “88 semt parkımızı 100W ve 50W Led Projektörlerle aydınlatacağız. Şu ana kadar 31 parkımızın aydınlatmasını tamamlayarak hizmete sunduk. Kalan 58 semt parkında da çalışmalarımız tamamlanmak üzere”;dedi.