Selim Kozan, PetraSırakov&İvanİliev Güreş Turnuvası’na katılacak

3 Mart 2015 Salı

Çorum Belediyespor güreşçilerinden Dünya Şampiyonu Selim Kozan, Petro Sırakov&İvanİliev Güreş Turnuvası`nda Türkiye`yi temsil edecek.

Türkiye Güreş Federasyonu`nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Gençler Serbest ve Greko-Romen stilde düzenlenecek olan turnuva 03-09 Mart 2015 tarihleri arasında Bulgaristan`ın Sofya kentinde yapılacak. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Çorum Belediyespor Kulübü`ne gönderilen yazıda Selim Kozan`ın turnuvaya katılacağı bilgisi yer aldı.