32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Selçuk Caddesinde yağmursuyu hattı yenileniyor

30 Temmuz 2021 Cuma

Belediyemiz, şehir genelinde ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut altyapıları yenileme çalışmasını sürdürüyor.

Çalışma programında yer alan bölgelerde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediyemiz, İbrahim Çayırı 11. Sokak’tan başlayıp Selçuk Caddesini de içine alan Bişkek Caddesine kadar olan kısımda yağmursuyu yenileme çalışması başlattı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “ İhtiyaç olan bölgelerimize altyapı yapıyor, altyapısı yeteriz olan bölgelerimizin de altyapısını yeniliyoruz. Ekiplerimiz şuan İbrahim Çayırı 11. Sokaktan başlayıp Selçuk Caddesini de içine alan Bişkek Caddesine kadar olan 500 metrelik kısımda yağmursuyu yenileme çalışması yapıyor” dedi.

Başkan Yardımcısı Zahir, çalışmalar tamamlandığında yağmursularından kaynaklı sel ve taşkınların da önüne geçmiş olacağız diye konuştu.

Foto Galeri