Selami Sezer’den Başkan Külcü’ye veda ziyareti

24 Ekim 2013 Perşembe

Karayolları 73. Şube Şefi olarak görev yaptığı Çorum`dan İzmir`e atanan Selami Sezer, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye veda ziyaretinde bulundu.

İzmir 2. Bölge 24. Şube Şefi olarak atanan Selami Sezer, Başkan Külcü`ye ziyaretinde Çorum`dan olumlu izlenimlerle ayrıldığını belirterek Çorum`un Belediyecilik ve şehircilik anlayışı bakımından bölge illerine göre gelişmiş olduğunu, sürekli gelişme trendi gösterdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Selami Sezer`in Çorum`da başarılı çalışmalar yaptığını belirterek yeni atandığı görev yerinde de önemli hizmetler gerçekleştireceğine inandığını söyledi.

Başkan Külcü, ziyaret anısına Selami Sezer`e cam vazo hediye etti.