Sel Sokak esnafından Külcü’ye teşekkür ziyareti

4 Aralık 2015 Cuma

Çorum Belediyesi tarafından şehrin işlek caddelerinden Sel Sokak`ta yapılan çalışmalar, Sel Sokak esnafını memnun etti. Sel Sokak`ta yapılan yenileme ve düzenleme çalışmaları nedeniyle Sel Sokak esnafı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretçiler adına konuşan Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, yapılan çalışmayla birlikte Sel Sokak`ta araç park sorununun ortadan kalktığını ve Sel Sokak esnafının işlerinin canlandığını söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün konuya olan duyarlılığı ve yaptığı çalışmalarından dolayı Sel Sokak esnafının Başkan Külcü`ye çok teşekkür ettiğini vurgulayan Başaranhıncal, bu tür düzenleme çalışmalarının diğer sokaklarda da devam etmesi temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretleri nedeniyle Sel Sokak esnafına teşekkür etti.