ŞEHR-İ SULTAN GECELERİ'NE YOĞUN İLGİ

11 Şubat 2013 Pazartesi

Belediyemiz ve Atlas Eğitim, Bilim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Şehri Sultan Geceleri`ne Çorum halkı yoğun ilgi gösterdi.

İstiklal Marşı`nın okunması ve Musa Güccan tarafından Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Mikail Şimşek eşsiz sunumuyla renk kattı. Servet Tekin`in ilahileri ve Serdar Tuncer`in de şiirleriyle dinleyenleri coşturduğu program Atatürk Spor Salonu`nda gerçekleştirildi. 9 Şubat Cumartesi günü saat 19.30`da gerçekleştirilen programa AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Turhan Candan, Atlas Eğitim, Bilim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Özel ve çok sayıda davetli katıldı.

İzleyenlerin büyük keyif aldığı program yaklaşık 2,5 saat sürdü. Gecede ayrıca Meydan Tiyatrosu tarafından Sevgi Simitleri adlı tiyatro gösterisi de izleyenler tarafından çokça alkış topladı.

Programın açılışında konuşan Atlas Eğitim, Bilim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Özel, programın gerçekleşmesinde çok büyük emeği olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye özellikle teşekkür etti.

Çorum halkının programa olan ilgisinin dernek olarak kendilerini mutlu ettiğini belirten Özel, bundan sonraki dönemlerde de Çorum halkına daha güzel programlar gerçekleştirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Gecenin sonunda dernek başkanı Yaşar Özel, programa katkıları nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü adına Başkan Yardımcısı Zeki Gül`e plaket takdim etti.