Şehitler için dua edildi

25 Ekim 2024 Cuma

Cumhuriyetimizin 101. yılı etkinlikleri kapsamında Çorum Şehitliği ziyaret edildi.

Programa protokol üyeleri, Gazi ve Şehit Dernekleri, şehit yakınları ve öğrenciler katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kur’an tilaveti ile devam etti. Ardından, şehit mezarları ziyaret edilerek dua edildi ve karanfil bırakıldı.

Çorum Şehitliği’nde düzenlenen programda Çorum Belediyesi mobil ikram aracı ile katılımcılara ikramda bulunurken, program Şehitlik Cami’nde kılınan Cuma namazı ile sona erdi.

Foto Galeri

Şehitler için dua edildi Şehitler için dua edildi Şehitler için dua edildi Şehitler için dua edildi Şehitler için dua edildi Şehitler için dua edildi Şehitler için dua edildi Şehitler için dua edildi