Şehit eşinden Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyareti

12 Şubat 2018 Pazartesi

Demokrasi Şehitlerimizden Mustafa Solak’ın eşi Melek Solak, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 15 Temmuz darbe gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan Mustafa Solak gibi bir çok şehidimiz bize bu cennet vatanı canları pahasına armağan ettiler. Bu ülkenin kalkınması uğrunda, sivil toplum kuruluşlarımız, askerlerimiz, polislerimiz devletin bütün erkanı bu konuda büyük mücadele ve gayretler sarf ediyor. İnşallah ülkemiz daha iyi noktalara gelecek. Bütün şehitlerimize rahmet diliyorum dedi.

Demokrasi Şehitlerimizden Mustafa Solak’ın eşi Melek Solak ise, Belediye Başkanımız Zeki Gül bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.