Şehir trafiği rahatlatmak için Belediye-Emniyet el ele

11 Ağustos 2017 Cuma

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Mürsel Türkmen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ı ziyaret etti. Ziyarette Türkmen ve Candan şehir içerisinde uygulanmakta olan trafik düzenlemelerini görüştü.

Görüşmede yaz aylarıyla birlikte artan araç sayısı, ana caddelerdeki otopark sorunu, yeni açılmakta olan otoparklar ile ilgili trafik zabıtasının ve trafik polisinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar ayrıntılı olarak ele alındı. Çorum’un trafik açısından daha yaşanabilir bir kent olması için bundan sonrada Belediye-Emniyet işbirliğinin artarak devam edeceği belirtildi.