25°C parçalı az bulutlu

25°C parçalı az bulutlu

SEBZECİ ESNAFINA YENİ HAL MÜJDESİ

5 Nisan 2011 Salı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sebze hali ve Pazartesi Pazarı`nı gezerek buradaki esnaflarla ve Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Başkan Muzaffer Külcü, beraberinde Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte ilk olarak ilimiz sebze haline giderek buradaki esnaflarla bir süre görüştü. Başkan Külcü burada yaptığı konuşmada sebzeci esnafına yeni Çorum`a yakışır yeni bir Hal yapacakları müjdesini verdi.

Hal esnafından yeni yapılacak hal için destek beklediklerini belirten Muzaffer Külcü, ” Burada bulunan esnafımızla birlikte el ele verirsek yeni yapacağımız hal`in yapılmasında daha hızlı netice alırız. Bu konuda sizlerinde desteğini bekliyoruz”; dedi.

Daha sonra Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Pazartesi pazarına giden Başkan Külcü, pazarı gezerek esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Burada Pazar yeri esnafının ve halkın sorunları tek tek dinleyerek notlar alan Muzaffer Külcü, Pazar yerlerinde toptan satış yaptırmama konusunda kararlı olduklarını da vurguladı.

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Külcü, “Pazarcı esnaflarımızın daha güzel ve hijyenik ortamlarda satış yapması için belediyenin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Her adımımız vatandaşımıza daha iyi hizmet etmek içindir”; diye konuştu.