''Saygı'' konulu resim yarışmasına yoğun ilgi

26 Mart 2015 Perşembe

Belediyemiz Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen Türkiye geneli “SAYGI”; konulu resim yarışmasına başvurular devam ediyor.

Türkiye`nin dört bir yanından çok yoğun katılımın olduğu yarışmaya son katılım tarihi ise 30 Mart Pazartesi olduğu ifade edildi. Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, saygı kavramının giderek önemini yitiren bir kavram olduğuna değinerek “Gençlik Merkezlerimiz tarafından düzenlenen bu resim yarışması ile özellikle gençler arasında saygı kavramının daha iyi bilinip kavranmasını amaçladık. İnşallah bu yarışma vesilesiyle bizim kültürümüzün asli unsurlarından olan saygı kavramını gençlerimiz daha da özümseyecekler.”; dedi.

Öte yandan Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu da düzenledikleri yarışmaya bu zamana kadar Türkiye`nin değişik illerinde okuyan ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerinden kendilerine 1000`i aşkın resmin ulaştığını, Çorumlu öğrencilerin de yarışmaya daha fazla ilgi göstermelerini umut ettiklerini söyledi.