Savcı Sayan’dan Başkan Külcü’ye ziyaret

12 Aralık 2013 Perşembe

Türkiye Gençlik Cemiyeti (TÜGEC) Çorum Şubesi’nin davetlisi olarak geldiği Çorum’da bir konferans için şehrimize gelen CHP eski Parti Meclisi üyesi Savcı Sayan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Babasının Çorum doğumlu olduğunu ve bu yüzden Çorum’a özel bir muhabbetinin bulunduğunu belirten Sayan, yeni dönem için yeniden aday gösterilen Muzaffer Külcü’yü tebrik etti.

Vizyon sahibi insanların yönetim makamında yer almasının önemine değinen Savcı Sayan, “Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefine, vizyon sahibi insanlar tarafından götürülmesi milletimiz için bir şanstır” dedi.

CHP’nin 10 yıl, 20 yıl sonrası için bir memleket öngörüsü bulunmadığından yakınan Savcı Sayan, “Çorum’u her geldiğimde daha gelişmiş görüyorum. Belediye’nin başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Dürüst, ilkeli tavırları ve siyasette özel bir yeri olan Sayan’ı duruşundan dolayı kutluyorum” dedi.

Savcı Sayan’ın Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaretinde Başkan Yardımcısı Turhan Candan,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan Boyraz, Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin Uçar da yer aldı.