20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Sancak, 19 Mayıs’ta gençler için sahne alacak

17 Mayıs 2022 Salı

Belediyemiz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Rap konseri düzenliyor. “Gözümden Düştüğün An” şarkısı dillere pelesenk Sancak, Kadeş Barış Meydanında sahne alacak.

Kültür, sanat etkinliklerini aralıksız sürdüren Belediyemiz, yeni bir konseri daha Çorum halkına sunacak.

Kültür sanat etkinliklerini büyük bir hızla devam ettirdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız Turhan Candan, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını gençlerimizle dolu dolu yaşayacağız. Ülkemizin sevilen rap sanatçısı Sancak’ı Çorumlu gençlerle buluşturuyoruz. Her alanda olduğu gibi kültür sanat etkinliklerinde de öncü olmaya ve vatandaşlarımız için birbirinden güzel etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz.” dedi.

Sancak, 19 Mayıs’ta gençler için sahne alacak