Sanayi Sitesi 12. Cadde’dede çalışmalar devam ediyor

22 Ekim 2021 Cuma

Belediyemiz, Sanayi Sitesi 12. Cadde’nin asfaltını yeniledi. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, sanayi esnafının da katılımıyla çalışmaları yerinde inceledi.

Sanayi Sitesi 12. Cadde’de 215 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğindeki yolu 900 ton asfaltla buluşturdu. Sanayi Sitesi 12. Cadde’de 6450 ton stabilize ve 2400 ton mekanik malzeme serimi yapan belediye ekipleri, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek bir yola imza attı. “Sanayi esnafı ve halkımızın ulaşımda hiçbir sıkıntı yaşamaması için yoğun bir çalışma yürütüyoruz” diyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Sanayimiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Esnafımız ve hemşehrilerimizin sanayimize daha hızlı ve daha kaliteli yollardan ulaşım sağlaması için asfalt çalışmalarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Sanayi Sitesi 12. Caddemiz yenilenmiş haliyle tüm sanayi esnafımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Foto Galeri

Sanayi Sitesi 12. Cadde’dede çalışmalar devam ediyor Sanayi Sitesi 12. Cadde’dede çalışmalar devam ediyor Sanayi Sitesi 12. Cadde’dede çalışmalar devam ediyor Sanayi Sitesi 12. Cadde’dede çalışmalar devam ediyor Sanayi Sitesi 12. Cadde’dede çalışmalar devam ediyor Sanayi Sitesi 12. Cadde’dede çalışmalar devam ediyor Sanayi Sitesi 12. Cadde’dede çalışmalar devam ediyor Sanayi Sitesi 12. Cadde’dede çalışmalar devam ediyor Sanayi Sitesi 12. Cadde’dede çalışmalar devam ediyor