SANAYİ FUARI AÇILDI

5 Temmuz 2012 Perşembe

Hitit Fuar ve Festivali kapsamında her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Leblebi Yarışması bu yıl da heyecanlı geçti.

20 leblebi imalatçısının katıldığı yarışmada leblebiler tadı, boyutu ve görünüşü ile jüri üyelerinin beğenisine sunuldu. Yapılan değerlendirme sonucunda en kaliteli ve lezzetli leblebi Lider Leblebicilik sahibi Osman Bodur`un leblebisi seçildi.

Osman Bodur’un birincilik plaketini Vali Nurullah Çakır, ikinci olan Birol Hışıroğlu’nun plaketini TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, üçüncü olan Uğur Bodur’un plaketini ise Belediye Başkanı Muzaffer Külcü verdi.

32. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali bünyesinde sanayi fuarı açıldı. Vali Nurullah Çakır, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, MHP İl Başkanı Ercan Daşdan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, ilçe ve belde belediye başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu yıl 9.’su düzenlenen Çorum Sanayi Ticaret ve İstihdam Fuarı’na Türkiye genelinden toplam 115 firma katıldı. Fuarın açılışında sonra protokol üyeleri sanayi fuarını gezerek fuara katılan firma temsilcileriyle sohbet ettiler.