Sanat Galerisinde ''Kaybolan Sesler ve Renkler 2'' sergisi

19 Ekim 2016 Çarşamba

Birbirinden güzel sergilere ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan Çorum Sanat Müzesi ve Galerisi, önemli sanatçıları ve eserlerini konuk etmeye devam ediyor.

Ünlü Ressam Orhan Zafer`in `Kaybolan Sesler ve Renkler 2` Sergisi Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi`nde açıldı. Sergisinin açılışında konuşan Ressam Orhan Zafer, Çorum`un kendisi için önemli bir şehir olduğunu ilk sergi tecrübesini 1994 yılında görev yaptığı Çorum`un Alaca İlçesinde açtığını söyledi.

Sergiyi, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, resim öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş gezdi. Ressam Orhan Zafer enstrüman eşliğinde tuvalin başına geçerek sergiye gelenlere küçük bir gösteri yaptı. 5 Kasım`a kadar açık kalacak sergi ilk günden Çorumluların beğenisini kazandı.