ŞAMPİYONLUK KUPALARI BAŞKAN KÜLCÜ’YE ARMAĞAN EDİLDİ

16 Mayıs 2012 Çarşamba

Çorum Belediyespor`un U16 Ligi`nde kazandığı şampiyonluk kupası ile U17`lerde aldığı üçüncülük kupası Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye hediye edildi. Başkan Külcü, Çorum`da sporun lokomotifi olduklarını yineledi.

Belediye Spor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Kulüp Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, şampiyon olan U16 takımının ve sezonu üçüncü sırada bitiren U17 takımının antrenörleri Cemalettin Hoşgör ile Alparslan Hoşgör ve takım kaptanları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret ettiler. Takım kaptanları Murat Bici ve Deniz Elmalı kazandıkları kupaları Başkan Külcü`ye hediye ettiler.

Hem U16 hem de U17 takımlarını elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediyespor`un Çorum`da sporun lokomotifi olduğunu ifade etti. Belediye olarak sadece futbol değil birçok branşta faaliyet gösterdiklerini yineleyen Külcü, bundan sonra da amatör spora yatırımlarının devam edeceğini kaydetti.

Çorum Belediyespor alt yapı antrenörleri Cemalettin Hoşgör Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye kendi elleriyle yaptığı hat tablosunu hediye etti. Başkan Külcü de bu jestinden dolayı Hoşgör`e teşekkür etti.

2 sezon öncesine kadar Çorumspor`un rakibi olan Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor`un Süper Lig`e yükselmesi, yeni sezonda 3.ligde mücadele edecek olan Çorum Belediyespor için örnek teşkil etti. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Akhisar Belediyespor`un elde ettiği başarıdaki etkenleri inceletip aynı modeli uygulayacaklarını söyledi. Külcü, bununla ilgili olarak önümüzdeki günlerde Akhisar`a temsilci göndereceklerini de sözlerine ekledi.

Çorum Belediye Spor Kulübü Başkanı Zeki Gül de, Akhisar Belediyespor`un iyi bir model olabileceğini kaydetti.