21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

ŞAMPİYONLUK KUPALARI, BAŞKAN KÜLCÜ’YE

12 Ocak 2012 Perşembe

Kendi kategorilerinde şampiyon olan Çorum Belediyespor U19 ve U15 Futbol Takımlarının şampiyonluk kupası Başkan Külcü`de. Bilindiği gibi 2011-2012 Amatör Futbol Sezonu Çorum Belediyespor U 19 Futbol Takımı Çorum Şampiyonu, U 15 Futbol Takımı da ikincilik kupasını almıştı. Alınan bu kupalar düzenlenen törenle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teslim edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, Altyapı Koordinatörü ve U 19 Takımı Antrenörü Selim Sümer, U 17 Antrenörü Cemalettin Hoşgör, U 16 Antrenörü Alpaslan Hoşgör, U 15 ve U 14 Takımlarının Antrenörü Hüseyin Çelik, U 13 Antrenörü Nihat Armutçu`nun da katıldığı törende Antrenörler Selim Sümer ve Cemalettin Hoşgör birer konuşma yaptı. Sezon başında verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Selim Sümer, grup maçlarının bu sene kendileri için tecrübe olacağını söyledi. Başarılarının geleceğini dile getiren Selim Sümer “Sayın Başkanım, sizlerin yüzünü kara çıkarmayacağız. Çorum Belediyespor olarak ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizlere bu fırsatları verdiğiniz, böylesine güzel çalışma ortamı hazırladığınız için de çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da daha güzel şeyler yapacağız.”; dedi.
Cemalettin Hoşgör de U 16 ve U 17`de de maçların bu hafta başlayacağını hedeflerinin de şampiyonluk olduğunu vurguladı.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de başarıları nedeniyle Külüp Başkanı Zeki Gül ve antrenörleri kutladı. Belediyespor`nu tüm barınşlarda üç yıldır başarıdan başarıya koştuğunu vurgulayan Külcü, “Elbette bunun en büyük kaynağı yavrularımızın, evlatlarımızın sizlerden aldığı enerji, sizlerden aldığı güç”; dedi.

Hem Çorum`daki spor anlayışının, spor kültürünün gelişmesi açısından hem de spor ahlakının gelişmesi açısından Belediyespor`a yatırım yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Külcü, “Belediyespor olarak profesyonel liglere sporcu yetiştirmiş oluyoruz. Bu durum bizler için çok büyük bir mutluluk vesilesidir, güç kaynağıdır. Bu başarının altında sizlerin emeği var. Biz Çorum`daki hiçbir kulübü bir başkası ile yarıştırmak gayreti içerisinde değiliz. Yakaladığımız başarılarla diğer kentlerle yarışmanın derdindeyiz. Biz Çorumspor`la Belediyespor`u birbirinin tamamlayıcısı olarak görüyoruz. Emekleriniz ve başarılarınız için sizleri tekrar tebrik ediyorum.”; dedi.