Şampiyonlardan Başkan Külcü’ye ziyaret

16 Mayıs 2017 Salı

Muğla’da yapılan Genç Erkekler Türkiye Şampiyonasında aldıkları başarılı derecelerde Çorum’u en iyi şekilde temsil eden Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Türkiye Okul Sporları İşitme Engelliler şampiyonasında futbolda şampiyon olan masa tenisinde de ikinci olan Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri sevinçlerini Başkan Külcü ile paylaştı. Başkan Külcü’yü ziyaretlerinde konuşan takım kaptanı Fırat Erkuş, çok çalıştıklarını ve çalışmalarının neticesini de aldıklarını söyledi.

21-26 Mart 2017 tarihleri arasında Muğla’da yapılan Türkiye Okul Sporları İşitme Engelliler Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’na çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Fırat Erkuş, “Çok çalışmış olmamızın mükâfatını hiç yenilmeden kazandığımız birincilikle aldık. Bu sevincimizi de Belediye Başkanımızla paylaşmak istedik.” dedi.

Şampiyon sporcuları ve hocalarını tebrik eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı açıklamada bir hedef belirlenip de o hedef doğrultusunda azimle çalışıldığı zaman ancak başarıya ulaşılabileceğini söyledi. Külcü, “Bu azimleri ve başarılarından dolayı gençlerimizi ve hocalarını kutluyorum. Böyle bir birinciliğin ve ikinciliğin şehrimize gelmiş olmasından da hemşehrilerim adına duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum” dedi.

Başkan Külcü, başarılı sporculara hediyeler verdi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.