Şampiyon güreşçiler kupayı Başkan Külcü’ye armağan etti

6 Ocak 2016 Çarşamba

Çorum Belediyespor Güreş Takımı, geçtiğimiz günlerde Sakarya’da yapılan Süper Lig’e yükselme maçlarını başarıyla tamamladı ve gelecek yıl Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazandı.

Şampiyon güreşçiler kazandıkları kupayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye armağan etti.

Belediye Başkan yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Güreş İl Temsilcisi ve Belediyespor Güreş Koordinatörü Hüseyin Teke ve güreş antrenörü Ruşen Çetin ile Başkan Külcü’yü ziyaret eden Belediyesporlu güreşçiler Süper Ligde de başarı için Başkan Külcü’ye söz verdiler.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, sporcuların başarılarının kendilerini ve Çorum halkını gururlandırdığını söyledi. Bu başarılarla birlikte Süper Lig’de alınacak sonuçlar ve istikrarın öneminin altını çizen Başkan Külcü, “Müsabaka esnasında rakibinizin bir anlık dikkatsizliği sizebaşarı getirir ama çok çalışıp onun için çaba göstermezseniz kalıcı olmaz.Zirvede rüzgâr soğuk ve sert eser. Zirvede kalmak için şimdiye kadar çalıştığınızdan daha çok çalışmak ve daha fazla emek vermek zorundasınız. Bu yaşınızda başarabildiğinize göre çok çalışıp bundan sonrada daha başarılı olabilirsiniz. Bizim için hem sizin bireysel başarılarınız önemli hem de kurumsal olarak geldiğiniz nokta önemli. Buralara gelmemizde hepinizin çok büyük emeği var.Biz bunun farkındayız dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi olarak güreşte ve diğer branşlarda 8 yıl öncesine göre fevkalade önemli bir noktaya geldiklerini sözlerine ekledi.