Salim Uslu’dan Külcü’ye hayırlı olsun ziyareti

21 Ocak 2014 Salı

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün tekrar aday gösterilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile bazı il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Uslu, Çorum Belediyesi’nin çok önemli ve kalıcı hizmetler ortaya koyduğunu ifade etti.

30 Mart’ta Çorum halkının basiretli davranacağını ve merkezi hükümetle uyumlu bir belediye başkanını tekrar göreve getireceğini dile getiren Uslu, “Belediye Başkanının AK Partili olduğu yerlerde hizmetleri daha iyi bir şekilde görüyorum. Çorum’da TOKİ tarafından 4188 konut yapıldı. Sadece iki ilçede TOKİ’nin konutu yok. Birisi Kargı, bir diğeri ise Mecitözü. Kargı’da yer sorunu nedeniyle konut yapılamadı. Mecitözü Belediye Başkanı, 3.5 yıldır milletvekiliyim bir kez bile olsun beni arayıp da ilçeyle ilgili herhangi bir talepte bulunmadı. Siyasi çıkar yerine Mecitözü halkının çıkarını temsil ediyor olsaydı TOKİ yatırımları arasında Mecitözü’nün de adını saymış olacaktık” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çorum Belediyesi olarak güzel bir dönemi geride bıraktık. Halkımızın hem aklına hem de vicdanına güveniyoruz.” dedi.