32°C parçalı bulutlu

32°C parçalı bulutlu

SALİM USLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

22 Temmuz 2011 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu’nun TBMM’deki makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Külcü, TBMM İdare Amirliği’ne seçilen Uslu’yu tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu ise Çorum’un gelişip kalkınması için çaba gösterdiklerini ve bu amaç için tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi.

Uslu, kente gelecek her türlü yatırımda elinden gelen desteği sunacağını ifade ederek, “Çorum için 24 saat mesaiye hazırım”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Salim Uslu`nun Çorum`dan Milletvekili seçilmesinin ilimiz için bir şans olduğunu belirterek, “Çorum`u adeta yeniden inşa ediyoruz. Ankara`da tüm Milletvekillerimizin desteğine ihtiyacımız var. Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve diğer milletvekillerimizin bize sonsuz destek vereceğine güvenimiz tam. Bu aldığımız büyük destek ile Çorum`da büyük yatırımları hayata geçireceğiz”; şeklinde konuştu.