SALİM ÖĞÜT ANISINA ‘KUR’AN ZİYAFETİ’

20 Haziran 2012 Çarşamba

Belediyemiz, 18 Haziran Pazartesi günü vefat eden Prof. Dr. Salim Öğüt anısına Kur`an Ziyafeti düzenleyecek.

Türkiye`nin önde gelen İslam alimlerinden, Çorum`da da uzunca yıllar görev yapmış olan Prof. Dr. Salim Öğüt`ün vefatı nedeniyle düzenlenecek olan Kur`an Ziyafeti`ne ülkemizin en tanınmış hafız ve kurra katılacak.

Aralarında Prof. Dr. M. Kemal Atik, Prof. Dr. Remzi Kaya, Prof. Dr. Sadık Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Akif Koç, Prof. Dr. Nihat Temel, Doç. Dr. Yaşar Kurt, Yrd. Doç. Dr. Ömer Aslan, Yrd. Doç. Dr. Ömer Başkan, Yrd. Doç. Dr. Ali Yılmaz, Öğretim Görevlisi İbrahim Uludaş ve Uzman Adem Kemaneci`nin de yer aldığı ünlü hafızlar Çorumlulara unutulmaz bir Kur`an gecesi yaşatacak.

30 Haziran 2012 Cumartesi günü Mimar Sinan Mahallesi Semt Pazarı`nda (Cuma Pazarı) saat 21.00`da başlayacak olan “Prof. Dr. Salim Öğüt anısına Kur`an Ziyafeti”; programına tüm Çorum halkı davet edildi.