Saklı akasya bahçesini gördünüz mü?

16 Mayıs 2014 Cuma

Belediyemiz tarafından 4 yıl önce Akkent`e dikilen akasya ağaçları bugün eşsiz görüntüler oluşturuyor.

Ağaçlar dikildikten sonra damla sulama sistemi ile sulanan ve bakımları muntazam olarak yapılan akasya ormanı alanında bahar aylarının gelmesi ile birlikte renk cümbüşü yaşanıyor. Mor ve beyaz akasya çiçekleri arasında insana huzur veren görüntüler insanı, kuş cıvıltıları ile benzersiz bir duyguya sürüklüyor. Akasya çiçeklerinin kokusu ise etrafa yayılıyor. Akkent Mahallesi`nde yeşil alanların çoğaldığını belirten mahalle sakinleri gördükleri manzara karşısında sevinçlerini dile getirdiler.